• סלמון אפוי בתנור עם סלט "גזר פיקנטי" מסדרת סלטי השף של רפי כהן{לאוכלי קטניות}

    צרכנות | ז' ניסן התשע"ז הדפסה הוספת תגובה

    מתכון פטנט קל להכנה, השילוב של סלט הגזר הפיקנטי והמתובל משתלב היטב עם הסלמון
    מצרכים:
    1.200 קילו פילה סלמון בשלמותו
    1 סלט "גזר פיקנטי" 400 גרם מסדרת סלטי השף של רפי כהן
    מעט שמן זית
    מלח גס
    פלפל שחור גרוס
    עלי כוסברה קצוצים
    4 פרוסות לימון
    1 כף פלפל צ'ילי קצוץ ( אופציה, לא חובה)

    אופן ההכנה:
    מחממים תנור על 200 מעלות
    מניחים את נתח הסלמון מעל תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
    משמנים קלות את נתח הסלמון עם שמן זית
    מפזרים מעל את סלט "גזר פיקנטי" באופן אחיד
    מפזרים מלח, פלפל ומוסיפים את פרוסות הלימונים
    אופים בתנור חם כ- 20-25 דקות עד שהנתח מוכן לאכילה
    מוצאים מהתנור ומפזרים עלי כוסברה טריים ופלפל צ'ילי

    בתיאבון!
    sarit_goffen-9393

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק והישארו מעודכנים

  • כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך:

  • כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

    תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>