• בשר כתף ברוטב עגבניות ו"גרגירי חומוס מרוקאי" מסדרת סלטי השף של רפי כהן{לאוכלי קטניות}

    צרכנות | ז' ניסן התשע"ז הדפסה הוספת תגובה

    מצרכים:
    קילו בשר כתף חתוך לקוביות
    שמן
    2 כפות פפריקה מתוקה
    2 כפות חרדל חלק
    2 כרישות חתוכות
    2 גזרים מקולפים, חתוכים לקוביות
    2 גבעולי סלרי פרוסים
    2 עלי דפנה
    מלח, פלפל
    2 סלטי "גרגירי חומוס מרוקאי" מסדרת סלטי השף של רפי כהן

    אופן ההכנה:
    בקערה מערבבים מעט שמן, חרדל ופפריקה
    מערבבים את קוביות הבקר בתערובת
    מחממים מעט שמן בסיר עם תחתית כבדה
    מטגנים בסבבים וסוגרים את קוביות הכתף עד צריבה קלה מכל הצדדים. מוצאים ומניחים בצד (לא מעמיסים את הסיר בטיגון הקוביות אלא מטגנים בסבבים)
    באותו סיר, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הכרישה עד ריכוך קל
    מוסיפים את הגזר והסלרי וסוגרים את המכסה ל- 5-7 דקות לריכוך הירקות
    מוסיפים את הבשר פנימה ומערבבים
    מוסיפים מים לכיסוי הבשר, מלח, פלפל ועלי דפנה
    מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך (בודקים מידי פעם עם מזלג) והנוזלים מצטמצמים.
    מוסיפים את 2 סלטי גרגירי חומוס מרוקאי מסדרת סלטי השף של רפי כהן, מערבבים היטב ומבשלים כחצי שעה נוספת לריכוך נוסף של הבשר.
    טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

    בתיאבון!
    sarit_goffen-9327

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק והישארו מעודכנים

  • כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך:

  • כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

    תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>