• הסוויצ' של הסודה …. כל מה שלא ידעתם על מי סודה

    משפחה | כ' אייר התשע"ז הדפסה הוספת תגובה

    באיטליה נפוץ המנהג להגיש לצד כוס הקפה כוס של מי סודה. ולמה? שתית סודה גורמת לתחושה של רעננות בסיומה של ארוחה ומאפשרת לנו לטעום את הטעם הטוב של הקפה.
    וכאן בארץ ? המנהג של שתיית מי סודה בארוחות שבת וחג הפך לפופולרי במיוחד בשנים האחרונות בהם אנשים מקפידים לאזן את רמת הסוכר בארוחה, ומי הסודה הם פתרון נפלא.
    לפני תחילת הסעודה קררו את הסודה היטב. ככל שטמפרטורת המים (במצב צבירה נוזל כמובן) קרה יותר, הפחמן הדו חמצני יתמוסס ברמה גבוהה יותר.
    לסודה יש תועלות בריאותיות, כמו שמספר יוסי מרקוביץ מנכ"ל בי אנד אייץ' משקאות שמשווקת את סודה סוויצ', הסודה שמתהדרת בכמות הגזים שלה. מסתבר שרופאים רבים ממליצים לצרוך מים מוגזים, בעיקר בנסיעות לחו"ל. מי הסודה הם פתרון נהדר באזורים בהם ישנה בעיה של מים נקיים, והם מתאימים גם לצחצוח שיניים, אפשר לצחצח שינים עם מי סודה בתנאי טיול, פתרון מושלם.
    יתרון נוסף לשתיית סודה, שהיא מסייעת לדיאטה, ולא רק בגלל שאין בסודה סוכר. משקאות תוססים יוצרים תחושה של שובע, שמרגיעה את הרעב.
    אז קחו כוס סודה סוויצ' ותעברו את הקיץ באו
    סודה סוויצ'

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק והישארו מעודכנים

  • כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך:

  • כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

    תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>