• Fiori ירושלים מציגה: תפריט קיץ חדש וכשר למהדרין

    צרכנות | כ"ב אייר התשע"ז הדפסה הוספת תגובה

    החלבייה הכי לוהטת באזור ירושליםFiori הכשרה למהדרין, מתמחה באוכל איטלקי ומתהדרת בבר פסטה טרייה עשיר וייחודי מסוגו בעיר. ב Fioriכל אחת מהמנות המוגשות, מקפיצה אתכם לאיטליה, בדגש על טריות ומקוריות בטעמים ובתפריט המשתנה בהתאם לירקות העונה.

    תפריט הקיץ המושק בימים אלו, מציג קאסט מרשים של 5 סוגי פסטות טריות של רביולי במילויים מפתיעים: ניוקי, טורטליני, ופפרדלה לצד פטוצ'יני תרד ופסטות מקמח מלא, בצבעים וסוגים ייחודיים לרשת Fiori. אלה מככבים לצד הפיצות שנאפות עבורכם ברגע ההזמנה. מעל שכבת בצק דקיקה ופריכה מונחת גבינת מוצרלה 100% ומעליה שלל תוספות מפנקות, פרי פיתוחם של שף הרשת חיים קלומיטי ושף המסעדה – שחר אוחיון, שהופכות את הפיצה ליצירת אמנות אכילה.
    DSC_5504
    מייסד הסניף רמי כהן, הינו מסעדן ותיק ומנוסה שזנח את הפרוטאין לטובת הפחמימה הפשוטה והטובה – הפסטה והפיצה של רשת Fiori. כמסעדן בעל רזומה עשיר בתחום הקולינרי, הצעיד כהן את החלום האיטלקי כמה צעדים קדימה והקים את ממלכת הפסטה והפיצה במתחם תרבות הבילוי השוקק והנכון ביותר בירושלים- מתחם התחנה הראשונה. "בואו להרגיש כמו בבית ובאווירה איטלקית" מצהיר כהן, ומזמין אתכם לטעום את התפריט החדש בכשרות המהודרת של רבנות ירושלים.

    לצד מנות הדגל של המסעדה, תוכלו ליהנות ממבחר סלטים בנוסח איטלקי מובהק ומנות ראשונות מופלאות כמו: מלנז'אנה אה לה פרמז'אנה- חציל צלוי בתיאבון, רוטב עגבניות, מוצרלה ופרמז'ן פלה מוצרלה- כדור מוצרלה ופסטו עטוף בצק, מוגש ברוטב פסטו- עגבניות ועוד…

    DSC_5556

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק והישארו מעודכנים

  • כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך:

  • כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

    תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>