• -gif
  • כך תנקו פירות, ירקות ועלים

    למהדרין | ה' תמוז התשע"ט הדפסה הוספת תגובה

    למהדרין עם הרב שי עמר

    ניקיון העלים:

    השריית עלים בחומץ – ממיתה את החרקים אך משאירה אותם שלמים ודבוקים לדפנות העלים. זאת לא חומרה! כך לא מסלקים חרקים מעלי ירק.

    הקפאת ירקות – אינה מסלקת את החרקים. בירקות שלא נבדקו לפני ההקפאה, הבדיקה בלתי אפשרית.
    החרקים מתים ונימוחים על הירק.

    חייבים להפריד את עלי החסה ע"מ להסיר את כל החרקים ממנה לפני ההשריה והשטיפה

    בארה"ב נבדקו 100 פרחי הברוקולי ונמצאו על כל חצי קילו – 15 חרקים!

    דובדבן טרי תוצאת הארץ, לבדוק מדגמי 10% ואם לא נגוע, ניתן לאכול. אם יש נגיעות, לבדוק כל אחד בנפרד. דובדבן תוצרת ארה"ב, בחזקת נקי.

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק והישארו מעודכנים

  • כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך:

  • כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *