• -gif
  • איך נתכונן נכון לצום ט' באב?

    מחלקת החדשות | ה' אב התשע"ט הדפסה הוספת תגובה

    מה מומלץ לאכול ביום שלפני הצום, מה עדיף לא להכניס לגוף בסעודה מפסקת? ואיך נפתח את הצום מבלי להרגיש רע?

    יעקב לוינסון תזונאי ב'לאומית שרותי בריאות' ב'דנה בסוגיה': "החל משבוע לפני צריך להוריד מכמות הקופאין בגוף – זה יכול לגרום לכאבי ראש. שתיה מרובה יומיים לפני הצום זה מאוד חשוב. חוסר נוזלים זה מה שגורם לחולשה בגוף."

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק והישארו מעודכנים

  • כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך:

  • כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *